Здравейте колеги напоследък колата (2.0 20в 147 к.с.) не ускорява както трябва и за сега никой не може да ми каже какъв е проблема. Значи ходих в сервиза на бош и там ми направиха диагностика. Оказа се че дебитомера е перфектен, налягането на горивото си е нормално, някъв тест ми направи там човека за изгорелите газове и това се оказа че е добре и накрая ми каза електрониката ти е наред проблема е механичен. Само че думата механичен е доста относителна. Човека от бош ме посъветва да отида в крафт за да проверят там дали нямам някое запушено гърне. При мен са 2 резонантни гърнета като едното е сложено преди половин година. Давам ви пример - вкарвам 3-та на 100 км/ч и до 120 км/ч ускорявам 10 секунди от 120 до 140 км/ч съм на 4-та и пак ускорявам 10 секунди . Нещо я спъва колата и не ще да върви. Давайте мнения от какво може да се получава така. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво хгт проблем с ускорението
Collapse
X
-
fastandfurious12 написа:rudiem написа:Няма как да се разбере с лап топ т.е. на диагностика. Трябва да се замери.Fiat Brava 1.2,16в
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар