Нали и аз това питам - обясни ми как , с какъв датчик , с коя програма виждаш температура на ламбда сонда
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 придърпва, когато не е загрял
Collapse
X
-
Няма как да е от него придърпването при ускоряване със студен двигател . Функцията му е да управлява едно буталце , с което се регулира притока на въздух при напълно затворена дроселова клапа - при празен ход или спиране с двигателя когато не е в режим cut off . Симптоми за проблем са нетипични или нестабилни обороти на празен ход .А колегата Sev вместо да предполага коя температура и как се следи при студен двигател да бе попрочел малко:Under conditions of:- cut-off,- throttle opening greater than 70%- engine temperature less than 25 °Cthe strategy is de-activated.
Коментар
-
Sev написа:приятелкато толкова много знаеш, защо питаш?изпитваш ли ме нещо?като намираш разни неща в нета, е добре да ги прочетеш малко по-внимателно и да вникнеш в тяхили просто да научиш английски или да намерш някой да ти го преведе защото явно не си разбрал какво четешуспех
Коментар
-
Sev написа:това със "запомнените" стойности не е съвсем такакогато сондата не е загряла, моторът не я ползва...а не когато моторът не е загряла ползва таблици, зададени в заводаи в зависимост от стойностите на няколко датчика определя сместа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар