Здравейте, не ми е ясно за какво служат два от маркучите в моето Пунто MK2 (1.2/8V/2000г.)Затова ги снимах та да попитам. Първият е с три края - единият излиза от главата (номерчето 3 на снимка 1, долната), вторият край влиза в кутията на въздушния филтър (номер 2 и 4) и третия - не знам в какво точно (номер 1).От няколко дни и от трите края на този маркуч излиза по малко масло и това много ме тормози, защото нямам идея откъде накъде оттам ще излиза масло??!? Цялата система ми прилича на някакъв вид отдушник...Вторият маркуч съм го маркирал с три стрелки на Снимка 2 и съвсем не знам за какво е.Бихте ли споделили, моля?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за предназначение на два маркуча
Collapse
X
-
chaveto написа:Единят маркуч ти е за серво усилвателя на спирачките. А другият с много разклонения ти е "отдушника" на мотора._________________________
FIAT Punto MK2, 1.2 / 8V / 2000 г.
Коментар
-
punto_11 написа:chaveto написа:Единят маркуч ти е за серво усилвателя на спирачките. А другият с много разклонения ти е "отдушника" на мотора.
Коментар
-
nelegalniq написа:punto_11 написа:chaveto написа:Единят маркуч ти е за серво усилвателя на спирачките. А другият с много разклонения ти е "отдушника" на мотора._________________________
Коментар
-
chaveto написа:Единят маркуч е преди дросела а другият след него. За стар мотор е нормално да се омаслява._________________________
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар