Здравеите,колеги . От скоро съм горд собственик на FIAT Coupe 2.0 16V и имам кофти проблем с него.Значи колата ми е с обикновенна газова тартарини и през повечето време е карана на газ значи само пали на бензин и на 2000- 2500 об. сменя.Та проблема ми е следния реших да я карам на бензин и се оказа че пали без проблем от 1000 до 2000 об. няма мощност прекъсва абе ужас направо мине ли над 2000 се изтрелва като самолет. Карах я на комп.диагностика казаха че всичко си е наред съмнения в запушени дюзи а един майстор каза че е възможно и не-добре зацепване на ремаците. Кажете сега вие някакви идеи.Предварително благодаря за помоща .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с FIAT Coupe 2.0 16v
Collapse
X
-
injekciona написа:Колега, за това което питаш не мога да ти помогна, но ако става дума за купето в гаража ти, вземи си обърни праговете. Сложени са на обратно и не изглеждат добре....Ето как трябва да саНе карайте по-бързо от колкот вашият ангел пазител може да лети
Коментар
-
bobi_bravo написа:Най вероятно дюзите са запушени, пробвай с добавка за почистване която се сипва в бензина,но по добре да ги почисят с ултра звукова вана.Ако ремъка не е зацепен то и на газ няма да работи.Не карайте по-бързо от колкот вашият ангел пазител може да лети
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар