Чувал съм че разликатяа била в моноинжекцията като 80 конната версия била с по - голяма клапа. ако е само това то тогава да ида си взема една друга моноинжекция сменя се за 15 минути и ще имам с 5 коня повече мощност
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква е разликата между 1.4 12v 75 коня и 1.4 12v 80 коня
Collapse
X
-
Явно проблема е в ТПС-а или бъркам.Моторчето на празен ход е едно и също в това съм убеден.Като дросел също са еднакви?Егати загадката.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
valentino321 написа:Само то ли е разликатаА защо тогава 1.4 има два вида съединители 190мм и 200 мм?Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Аз лично за главата знам че е една и съща,защото съм на 1.4 80 коня с глава от 1.4 75 коня от колегата "marazinka".Той е страшно точен да е жив и здрав и ми даде на символична цена и съеднинителя си,който е като нов,ама не стана на моята и се наложи да купувам нов.Даже неговият сега съм го пуснал във форума да се продава,ама никой не ще да го вземе,щото си мисли,че ми е старият Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 .Иначе имам и едно цяло моно,но не знам от какъв двигател е 75 или 80 мулета за да ми е меродавно сравнението. :DFiat 1.4 12V
Коментар
-
Да така е пише го на табелката под предният капак.Та така...някакви други разлики някой да знае.Значи съеднителя не определя конете,нито скоростната кутия.Тогава остава компютъра да е разликата.Fiat 1.4 12V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар