DenislavPetkov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brava 1.6 16v - Няколко проблема (Млад и неразбиращ шофьор)
Collapse
X
-
anton4490 написа:stivkata написа:anton4490 написа:stivkata написа:Колеги предварително се извинявам за ОFF-a.За да не пускам нова тема искам да ви попитам пак за браво 1.6 16 какъв проблем има, от ауспуха си мерише на чист бензин и немога да разбера защо?Благодаря предварително и пак се извинявам и на колегата.gotov sam da dam vinagi saveti na vsi4ki kolegi s avtomobili "fiat"
Коментар
-
Колега този датчик може да го намериш тънко по моргите или от някои колега тук във форума.Но си намери добър маистор,защото трябва да се сваля дясното ангренажно колело,този датчик е от вътрешната страна на колелото и се захваща с две малки болчета.После трябва да се зацепи,както трябваgotov sam da dam vinagi saveti na vsi4ki kolegi s avtomobili "fiat"
Коментар
-
andrio написа:anton4490 написа:stivkata написа:anton4490 написа:stivkata написа:Колеги предварително се извинявам за ОFF-a.За да не пускам нова тема искам да ви попитам пак за браво 1.6 16 какъв проблем има, от ауспуха си мерише на чист бензин и немога да разбера защо?Благодаря предварително и пак се извинявам и на колегата.
Коментар
-
stivkata написа:andrio написа:anton4490 написа:stivkata написа:anton4490 написа:stivkata написа:Колеги предварително се извинявам за ОFF-a.За да не пускам нова тема искам да ви попитам пак за браво 1.6 16 какъв проблем има, от ауспуха си мерише на чист бензин и немога да разбера защо?Благодаря предварително и пак се извинявам и на колегата.gotov sam da dam vinagi saveti na vsi4ki kolegi s avtomobili "fiat"
Коментар
-
andrio написа:stivkata написа:andrio написа:anton4490 написа:stivkata написа:anton4490 написа:stivkata написа:Колеги предварително се извинявам за ОFF-a.За да не пускам нова тема искам да ви попитам пак за браво 1.6 16 какъв проблем има, от ауспуха си мерише на чист бензин и немога да разбера защо?Благодаря предварително и пак се извинявам и на колегата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар