Здравейте колеги, преди 2 дни пунтото ми вдигна температура и изгасна в последствие се разбра че съм нямал вода, майстора мисли че я губи отнякъде. Дали има вероятност заради това колата ми да е вдигнала разхода защото така ми се струва? И дали евентуално не е духнала гарнитурата на главата и оттам да ми губи вода и голям разход да ми дава ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с разхода на пунто
Collapse
X
-
Виж си маслото на щеката дали няма антифриз в него и покачено ниво!Виж и вътре радиаторчето на парното да не тече по стелките в краката на предните места!Виж някой скъсан маркуч по двигателя да няма!Като е загряла добре, виж отдолу дали не тече от някъде, както и като я изгасиш и я оставиш за няколко минути, дали има капало по асфалта нещо!И виж също като е загряла дали не бълбука антифриза в казанчето до двигателя!
-
От всикчо само ми бълбука антифриз в казанчето... Което най вероятно означава че е духнала гарнитурата на главата, а дали е задължително да е изкривена самата глава, щото доколкото знам е алуминиева, имам впредвид дали мога да мина без пилене на главата ? Дали от това че е духнала гарнитурата ми е вдигнала разхода значително ?
Коментар
-
Re: Проблем с разхода на пунто
neo92 написа:Здравейте колеги, преди 2 дни пунтото ми вдигна температура и изгасна в последствие се разбра че съм нямал вода, майстора мисли че я губи отнякъде. Дали има вероятност заради това колата ми да е вдигнала разхода защото така ми се струва? И дали евентуално не е духнала гарнитурата на главата и оттам да ми губи вода и голям разход да ми дава ?Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
наскоро тук в Благоевград, в не евтин сервиз за смяна на гарнитура на глава с шлайф май некаде 100лвPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар