Проблема е следния: Днес докъто се прибирах от работа карайки на бензин, колата ми придърпа и почна да спира (сякаш бензина свършва), и понеже и лампата от отдавна светеше, реших че наистина е свършил и веднага превключих на газ и продължих да карам. След около половин час работа на двигателя и около 15 км. в града спрях да сипя бенз.( по рано нямаше как, нямах пари в мен
). Казах на момчето да сипе за 10 лв. и влезнах да плащам и като излязох ми вика:"Тя тази кола има ли бензин изобщо??" викам ЩО??. "Ами нещо пуши от капачката, от вътре, от резервоара??!!". Като погледнах наистин, така беше, и имаше мириз на изгоряла пластмаса. Реших да сложа още 10 лв.( то с тези цени напоследък = 4 л.), едва ли не" да загася пожара". И като брътнах да я запаля, понеже съм с автоматичен превкюч. и пали винаги на бенз., УЖАС запали ама едно такова като на 2-3 цилиндара( целиат мотор се тресе), и като и подам газта, като чели заглъхва още повече и загасна. Пробвах пак пак запали, и по същият начин. Тогава я запалих директно на газ, и се прибрах. Сега дилемата и главният въпрос е какво, точно се е случило??! Дали съм пецакал помпата, или е нещо друго??! Моля, ако някой е запознат със симптомите, които съм описал, или пък се е зблъсквал с нещо подобно да ми помогне със коментар или съвет по въпроса. Благодаря предварително.

Коментар