Колко ви дава брава 1.6 разход на 100 км защото имам самнения че моята много дава нещо ..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на гориво на Брава 1.6
Collapse
X
-
карам Браво 1,6 на бензин и сега ми дава някъв космически разход от около 12,5/100 в града и го карам нормално,но мисля,че е нормално понеже карам сутрин по 3 километра и вечер след 7 пак по 3 километра и то е студено и колата не може да загрее за това още не се плаша от разхода.Като се стопли ако продължава да е така тогава ще се притесня твоята какв разход дава,да не се окаже,че моята гори повече.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
-
Браво 1.6 в града на къси разтояния и зимата с разход 12,5 е перфектно . Баща ми 2 години кара такова в перфектно състояние и си гореше толкова. лятото пада почти до 10 което за кончетата му си е идеално . Имах и брава с 1.4 мотора и да си кажа честно той си даваше същия разход, само дето не върви толкоз. Мойто типо си гори около 13 -14 бензин зимата така че не се притеснявайте. Ако си бръмчите цял ден из града на топъл мотор даже и в студа може да се постигне разхода който е по книга. Или почти де , ако има трафик, сфетофари пак има значение. Абе за мен градския разход не е критерии за разхода на колата. Ако извън града е добре значи е добре.не подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар