Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

1.6 не пали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

НАлей поне още 5 кила бензин и... Отвиваш свещите и откачаш кабела, който влиза в бобината. Изгаряш свещите, защото 99% ще са мокри. Намокряш един парцал с бензин и го палиш и свещите отгоре. След като си откачил кабела на бобината отиваш и почваш да въртиш на стартер, няколко секунди - по твое осмотрение. След това слагаш свещите и палиш. Ако не ти работи както трябва, сменяш свещите.

Коментар

Ще ги проверя и свещите !! Някой може ли да даде линк с тема за този филтър /бензиновият/ или да ме светне от къде да се докопам до него ? Да вдигам под колата и да се търкалям от долу или ? Идеи ?

Коментар

durex_a написа:
        Ще ги проверя и свещите !! Някой може ли да даде линк с тема за този филтър /бензиновият/ или да ме светне от къде да се докопам до него ? Да вдигам под колата и да се търкалям от долу или ? Идеи ?
        Здравей градски,най-лесно е на канал-пластмасовата кора се хваща на няколко места,включително и на прага-там където свършва едно уширение към колелото,прилича на спортен праг.Качи я на канал и ще ти стане ясно.Аз я свалях като я вдигах на крик,ама е голям гърч!
        Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

... Това добре ама как да стигне до канал ... "мисията не възможно" се получава

Коментар

Малко помощ в картинкиУспех колега !
            Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
            Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!

Коментар

durex_a написа:
              ето ти линк http://www.renault-bg.com/smf/index.php?topic=50231.0 дано помогна

Коментар

vladi1002 написа:
                durex_a написа:
                ето ти линк http://www.renault-bg.com/smf/index.php?topic=50231.0 дано помогна
                това е на рено но и на бравото е там

Коментар

Подсигурих се двойно !! взех и филтър взех и помпа обаче ми се струва че помпата която взех е за браво след 99-та слагам снимки някой може ли да ги разпознае и различи ?

Коментар

durex_a написа:
                    Подсигурих се двойно !! взех и филтър взех и помпа обаче ми се струва че помпата която взех е за браво след 99-та слагам снимки някой може ли да ги разпознае и различи ?
                    дай някакав тел за вразка

Коментар

Здравейте колеги ,чакам следващите ви предложения колата пак не пали !Не е от филтъра смених го ! Не е от помпата , моята работи имам и друга но не е от нея помпата прави налягане ! Не е от липса на бензин в колата има повече от 4 пръста от дъното на резервоара Не е от свещите По пътя на логиката и от инжекторите няма как да е ако са запушени шанса да са запушени и 4-те е мулти минимален! Като дам на контак помпата работи качва бензин така цъках няколко пъти после въртя не иска ! Като извадя маркучето бензина който е качила го изхвърля на обратно с налягане ? При по интензивно въртене колата тръгва да припалва и пак умира ,все едно няма бензин К’во се случва ? Това излезе от филтъра когато духнах на обратно + разни песачинки но май е нормално

Коментар

http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=2&show=1Някой може ли да ме насочи къде търся този датчик ?

Коментар

Не слушаш като ти се казва - четири пръста бензин в резервоара не стигат - сложи още 5л и ще запали, но не лесно - описал съм го по-горе. Минал съм го този път.
                          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

wwalker написа:
                            Не слушаш като ти се казва - четири пръста бензин в резервоара не стигат - сложи още 5л и ще запали, но не лесно - описал съм го по-горе. Минал съм го този път.
                            Колата качва бензин ! В нея има минимум 10 литра 4 пръста от дъното са 8-10 сантима /такива са ми пръстите/ ... Не е от това други идеи някой ако може да подели за този сензор Как мога да разбера дали сензора е взаимо заменяем с такъв от фиат типо 1.4 моно ?

Коментар

С 10л знаеш ли кога ще запалиш... Така е измислена помпата, че може да издуха всичкия бензин, но остане ли на сухо и глътне въздух иска почти половин резервоар.Виж ми темата отпреди 3г - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...15Накрая съм дал изводите накратко.
                              The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                              Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                              Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Напълно подкрепям колегата wwalker.Преживял съм тоя филм по съвсем СЪЩИЯ сценарии-докато не налях 10 литра не запали,а само препалваше!Една седмица ме мъчи .Налей бензин и върти по-дълго време и ще ЗАПАЛИ!
                                Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

Working...
                                X