НАлей поне още 5 кила бензин и... Отвиваш свещите и откачаш кабела, който влиза в бобината. Изгаряш свещите, защото 99% ще са мокри. Намокряш един парцал с бензин и го палиш и свещите отгоре. След като си откачил кабела на бобината отиваш и почваш да въртиш на стартер, няколко секунди - по твое осмотрение. След това слагаш свещите и палиш. Ако не ти работи както трябва, сменяш свещите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1.6 не пали
Collapse
X
-
durex_a написа:Ще ги проверя и свещите !! Някой може ли да даде линк с тема за този филтър /бензиновият/ или да ме светне от къде да се докопам до него ? Да вдигам под колата и да се търкалям от долу или ? Идеи ?Fiat Brava 1.2,16в
Коментар
-
Малко помощ в картинкиУспех колега !Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
durex_a написа:Ще ги проверя и свещите !! Някой може ли да даде линк с тема за този филтър /бензиновият/ или да ме светне от къде да се докопам до него ? Да вдигам под колата и да се търкалям от долу или ? Идеи ?
Коментар
-
vladi1002 написа:durex_a написа:Ще ги проверя и свещите !! Някой може ли да даде линк с тема за този филтър /бензиновият/ или да ме светне от къде да се докопам до него ? Да вдигам под колата и да се търкалям от долу или ? Идеи ?
Коментар
-
Здравейте колеги ,чакам следващите ви предложения колата пак не пали !Не е от филтъра смених го ! Не е от помпата , моята работи имам и друга но не е от нея помпата прави налягане ! Не е от липса на бензин в колата има повече от 4 пръста от дъното на резервоара Не е от свещите По пътя на логиката и от инжекторите няма как да е ако са запушени шанса да са запушени и 4-те е мулти минимален! Като дам на контак помпата работи качва бензин така цъках няколко пъти после въртя не иска ! Като извадя маркучето бензина който е качила го изхвърля на обратно с налягане ? При по интензивно въртене колата тръгва да припалва и пак умира ,все едно няма бензин К’во се случва ? Това излезе от филтъра когато духнах на обратно + разни песачинки но май е нормално
Коментар
-
http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=2&show=1Някой може ли да ме насочи къде търся този датчик ?
Коментар
-
wwalker написа:Не слушаш като ти се казва - четири пръста бензин в резервоара не стигат - сложи още 5л и ще запали, но не лесно - описал съм го по-горе. Минал съм го този път.
Коментар
-
С 10л знаеш ли кога ще запалиш... Така е измислена помпата, че може да издуха всичкия бензин, но остане ли на сухо и глътне въздух иска почти половин резервоар.Виж ми темата отпреди 3г - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...15Накрая съм дал изводите накратко.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар