Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

1.6 не пали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А като сте сменяли бензинова помпа как сте махали маркучите ? защото аз счупих контричките които бяха да го държат ?

Коментар

Направи ли това което ти казах?

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
        Направи ли това което ти казах?
        Свещите идеално файда никва

Коментар

Колеги излагате се с това "сложи още 10 литра" ... то е ясно, че качва гориво. Има изкра да не иска да запали. Залагам на импулсния датчик.
          Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
          Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

fast_ghost написа:
            Колеги излагате се с това "сложи още 10 литра" ... то е ясно, че качва гориво. Има изкра да не иска да запали. Залагам на импулсния датчик.
            Абе и аз така говорех на един приятел с браво,моята като не палеше,ама човека се ядоса и отиде до бензиностанцията и ми донесе една туба с бензин и каза"ако не запали,горивото е за моя сметка,наливай"...еми налях и след три пъти по 20 сек.въртене запали,а я бях заредил с 5 литра след като ми свърши бензина и изгасна на пътя и не палеше.Още повече,че ми се случи и още един път и пак се оправи по същия начин.Така,че колега хайде да не се обиждаме а? То гориво може да качва ама с какво налягане и дали го качва константно или "преплюва"...
            Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

tipo33 написа:
              fast_ghost написа:
              Абе и аз така говорех на един приятел с браво,моята като не палеше,ама човека се ядоса и отиде до бензиностанцията и ми донесе една туба с бензин и каза"ако не запали,горивото е за моя сметка,наливай"...еми налях и след три пъти по 20 сек.въртене запали,а я бях заредил с 5 литра след като ми свърши бензина и изгасна на пътя и не палеше.Още повече,че ми се случи и още един път и пак се оправи по същия начин.Така,че колега хайде да не се обиждаме а?
              Само не разбрах, къде съм те обидил? Аз просто изкавам мнение... а и също така смея да твърдя, че веече едни колеги от форума ме плъзнаха по същия начин, наливаххх си бензиннннн ... и ... пак нищоооо ... То сигурно сондата е на половината резервоар и не може да качи бензин ... прочете ли това, че колегата каза че колата е качила бензин (и качва) та даже и дави свещите. Значи по пътя на логиката ... не е от там проблема С поста си не съм искал да обидя никого колега... аз просто изказвам мнение. Та да не се набута колегата като мене
              Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
              Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

tipo33 написа:
                fast_ghost написа:
                Абе и аз така говорех на един приятел с браво,моята като не палеше,ама човека се ядоса и отиде до бензиностанцията и ми донесе една туба с бензин и каза"ако не запали,горивото е за моя сметка,наливай"...еми налях и след три пъти по 20 сек.въртене запали,а я бях заредил с 5 литра след като ми свърши бензина и изгасна на пътя и не палеше.Още повече,че ми се случи и още един път и пак се оправи по същия начин.Така,че колега хайде да не се обиждаме а? То гориво може да качва ама с какво налягане и дали го качва константно или "преплюва"...
                На тоя номер и аз съм навит ! Някой ми налива 20 кила бензин и ако не запали е за негова сметка

Коментар

странни хора ... веднъж пресуших фиата почти напълно поради грешка във датчика за горивото задави се ...едва едваго докарах пред блока .. в последствие отидох на другия ден до бензиностанцията(така позволяваше финанса) и му сипах 3 литра бензин от туба и си запали от раз след това отидох и му сложих още бензин за 30 кинта и си пееше двигателя ...

Коментар

О.К. ще се обоснова за да не се "излагам" и да не изглеждам "странен":резервоара на бравото(и не само на него разбира се) е хоризонтален и за да вдигне нивото на горивото му трябва повечко бензин,да не говорим ако е спрял на накланен участък кво става с 3-5 литра,не е съвсем сигурно дали ще засмуче помпата.И аз бях объркан като ми се случи,но е факт,че така се оправи.И моята подкачваше бензин,само че беше на тласъци.Друг е въпроса ако има и друг проблем с колата на колегата.Исках да споделя опит и да го предпазя от смяна на скъпи части без да е необходимо.Това е набутване,а не че е сложил бензин в собствения си резервоар,така или иначе той ще си го гори.
                    Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

колега провери маркуча които е от помпата вътре в резервоара ако епробит помпата работи но не прави достатачно налягане защото връща бензин в резервоара
                      fiat

Коментар

rzgeorgiev написа:
                        колега провери маркуча които е от помпата вътре в резервоара ако епробит помпата работи но не прави достатачно налягане защото връща бензин в резервоара
                        +1
                        LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                        ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

durex_a написа:
                          Здр. колата е браво остана без бензин ,налях и 4 литра запали изместих я пред блока /200метра/ след 2 дена реших да ида до бензинсотанция ,не пали пак с шишето още 4 и сега още не иска ? Бензионвата помпа се чува че бръмчи ,с газ /от педала/ пак не иска тръгва да замърква и пак умира . Идеи
                          Май изпускате момента, че след като е налял първите 4 литра, колегата е успял да запали!? Даже и помпата да е с намалено налягане, след като качва бензин би трявало да запали - как би въвяла колата при това положение е друг въпрос.

Коментар

Black Phoenix написа:
                            durex_a написа:
                            Здр. колата е браво остана без бензин ,налях и 4 литра запали изместих я пред блока /200метра/ след 2 дена реших да ида до бензинсотанция ,не пали пак с шишето още 4 и сега още не иска ? Бензионвата помпа се чува че бръмчи ,с газ /от педала/ пак не иска тръгва да замърква и пак умира . Идеи
                            Май изпускате момента, че след като е налял първите 4 литра, колегата е успял да запали!? Даже и помпата да е с намалено налягане, след като качва бензин би трявало да запали - как би въвяла колата при това положение е друг въпрос.
                            Да де така е,ама и да не изпускаме момента,че тия 4 литра се разнасят на голяма площ и като мине колегата през дупка или прелашка и помпата засмуква въздух и за това е угаснала
                            Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

tipo33 написа:
                              Black Phoenix написа:
                              durex_a написа:
                              Да де така е,ама и да не изпускаме момента,че тия 4 литра се разнасят на голяма площ и като мине колегата през дупка или прелашка и помпата засмуква въздух и за това е угаснала
                              И след това още 7 митра сигурно с отишли в кривото гърло ?

Коментар

На един приятел му беше сваршил безина на бравата за да запали му наляхме 10л.Така че послушаи колегите налеи още 10-15л.и пиши какво е станало.Нищо не губиш.Пробваи.

Коментар

Working...
                                X