Здравейте,колеги.Нов съм в клуба,но имам един голям въпрос към вас.Та имам Мареа(комби) 1.8 16V 98г.Ще съм ви благодарен ако ми дадете идеи,защо ми дава 13.5 14 градско???Сменил съм:масло(Селениа),свещи NGK,горивен и бензинов филтър.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход гориво Мареа 1.8 16V
Collapse
X
-
Моята е същият мотор, браво е по лека е от твоята и ми дава до 13 макс, но лятото дори с климатик ми пада до 10 в най спокоиния месец август, с по малко задръствания.Нормалният разход според мен е от 10-11-лято до 13 зимата- софииски разход.Това е за моето браво, а то е по леко от мареата.КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
-
Re: Разход гориво Мареа 1.8 16V
jovanny написа:Здравейте,колеги.Нов съм в клуба,но имам един голям въпрос към вас.Та имам Мареа(комби) 1.8 16V 98г.Ще съм ви благодарен ако ми дадете идеи,защо ми дава 13.5 14 градско???Сменил съм:масло(Селениа),свещи NGK,горивен и бензинов филтър.Благодаря предварително.
Коментар
-
Напълно ти е верен разхода и моя е долу горе такъв но сега смених термостата обече разстоянието работа вкъщи е 2.5 км и пак не успява да загрее много две три черти макс. Като бях със разваления термостат и като съм карал бясно в задръстване става много весел разхода 15 си ги напрайва без проблем за едно каране 4-5 км и 1-2 черти на резервоара са заминали...въпреки всичко съм остановил че стрелката за бензина не е никак точна. Така че не бързайте да си правите сметките по-нея а направете сметка за по-голям период с няколко зареждания. Но все пак на първа като му дам до долу не може да зацепи изобщо гумата...
Коментар
-
Ако става дума за двигателя 182А2.000 - сега през зимата отивам към 16 на сто. Ежедневно каране на къси разстояния (6 км в едната посока) в много задръствания и яко газ при възможност. Явно така си харчи, ама и много върви Извън града разхода е малко по-друг, вервай ми::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
jovanny написа:Извън града разхода е малко по-друг, вервай миMarea HLX 147ps
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар