Колеги,здравейте!Ще вземам Фиат Темпра имал съм преди но си беше обикновена в смисъл без термотроник или климатроник.Искам да попитам как да разбера дали има климатроник колата ,защото е с електронното управление.Само по бутона екон ли?Или си има някаква друга отличителна черта?Имам Алфа 166 и там е от ясно по-ясно.А ако например темпрата е с термотроник,бях чел някъде,че можело да се сложи и климатроник - трудоемко ли е много и финансовата страна как е за да знам има ли смисъл да се захващам!Мерси предварително!Допълнено заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да разбера дали има климатроник Фиат Темпра?
Collapse
X
-
Re: Фиат Темпра
Tasho2255 написа:Колеги,здравейте!Ще вземам Фиат Темпра имал съм преди но си беше обикновена в смисъл без термотроник или климатроник.Искам да попитам как да разбера дали има климатроник колата ,защото е с електронното управление.Само по бутона екон ли?Или си има някаква друга отличителна черта?Имам Алфа 166 и там е от ясно по-ясно.А ако например темпрата е с термотроник,бях чел някъде,че можело да се сложи и климатроник - трудоемко ли е много и финансовата страна как е за да знам има ли смисъл да се захващам!Мерси предварително!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
-
Tasho2255 написа:Не няма да се занимавам ,вземам я просто за работа нея.А как се разбира дали е с клима или с термо?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Tasho2255 написа:Не няма да се занимавам ,вземам я просто за работа нея.А как се разбира дали е с клима или с термо?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар