Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тракане на Брава 1.4 98-ма година на студено.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тракане на Брава 1.4 98-ма година на студено.

Здравейте.От един месец при палене Бравата започна да трака и след около пет минути се успокоява.Смених маслото,че стана на 10000 и тракането си остана същото на студено,само че вече трака около минута най-много.Къде може да е проблема.Благодаря предварително.

Свали и продухай маслената магистрала,смени гумичките които са към нея и пълнят повдигачите и ще бъдеш особено щастлив.
    Fiat 1.4 12V
    Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
    Да си втори значи да си първи сред загубилите.
    Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

Благодаря.

Коментар

valentino321 написа:
        Свали и продухай маслената магистрала,смени гумичките които са към нея и пълнят повдигачите и ще бъдеш особено щастлив.
        Чакай чакай къде се засили колега... Тракането може да е поради няколко причини...и аз имах и при мен тракаше и като махнах капака износен вал и на 1-на та гърбица имасше ръб и от него тракаше... тва е едната причина по лошата в случая а другата е повдигач които се пълни по бавно... иначе това което си казал е хубаво да се направи дори по често за по дълаг живот на вала...и като прави тази процедура да махне повдигачите и да ги изцеди !
        Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
        И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
        .

Коментар

[quote="cs_aleksandar"][quote="valentino3 Дайте некой свестен майстор в София,който е правил процедурата.

Коментар

Working...
          X