porosenoq написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гърмене в колекторите - Мареа 1.6
Collapse
X
-
Колега при мен на бравата докато още я карах - 1,2 80hp, 16V имаше подобно гърмене... И аз така бях сменил всичко - кабели, свещи... Свещите - по каталог... Накрая се оказа че свещите макар и по каталог не са точно за този модел на двигателя - имал две версии.... Проблема се реши с покупка на свещи NGK но от Ауто Италия, защото никой друг не можа да ми гарантира дали са същите...А проблема ми го установи тогава Бобо от Алфафорума...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Koлега, започнах да играя на пробра грешка след като в два сервиза ми искаха пари, защото колата е седяла при тях общо взето. И в 2-та сервиза ми върнаха колата в абсолютно същото състояние в което им я оставих. И какво ? Да я оставя в 3-ти сервиз ли ? В крайна сметка, предпочитам да си давам съвети сам (или да ми ги дават колеги от форума) вместо да давам пари в сервиз ЗА СЪВЕТИ... Не ме разбирай погрешно, просто ми омръзна от "майстори". Що се отнася до свещите - мисля че не може да става въпрос за грешка...Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
Hi guys, I’m from Ukraine I have a similar problem on Fiat Marea 1.6 97 ... shoots into the intake manifold with sharp gas .... What was done: -Clean injectors - Replaced the wires and spark plugs - Replaced the coil - Check all wiring to the control unit -Replaced the water temperature sensor - Replaced the step motor - Replaced the fuel pump, filter, fuel pressure regulator - Check intake manifold for air leak - its okwith oscilloscope we check TPS and MAP-sensor - its ok ....was completely restored the cylinder head and replace all valves and hydraulic compensators - as thought that the problem in them....-new lambda sensor was installed -and on oscilloscope it shows poor mixture with a sharpgas.... because our mechanics can not fix the problem began looking to foreign Fiat-Lancia forums and came across your ....porosenoq you solved the problem?thanks for any advices
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар