Здравейте колеги. Значи имам един проблем! Преди време смених помпа после кошница и датчик на термостата ( или го водят датчик тем. инжекцион) така това става на мареа 1.6 . Смених тези работи защото колата и играеха оборотите гаснеше и след смяна се поправи т.е сега не гасне и даржи обороти.Но малко трудно пали ако запали гасне веднага и после на другото палене трябва да и подам газ за да запали. Така интересното ми е че , ако я оставя на някаква наклон немога да запаля повече. и като откача маркуча от двигателя няма никакво гориво( става въпрос за вътрешния маркуч) така външния ми е снаден с някаква шлавка.Най интересното е че преди малко ми се случи това като бях спрял на едно нагорнище( с моцуната нагоре) и не иска да запали фиата и не иска откачих маркуча ( вътрешния) и от двигателя излезна гориво и то под налягане а от маркуча като дама на контакт няма никои. но попмата се чува че работи гориво околко 4 литра нат резервата. махам др маркуч ( външния) . който уж е за обратното гориво. и така двата маркуча са извадени от двигателя и като дам на контакат теква гориво от вътрешния маркуч. зглобявам и паля. е това ми е интересно защо като махна двата маркуча от ДВГ-то трагва безн, пак като само едния е махнат неиска и по точно този които вкарва гориво в двигателя и труго тай като го смятам май май ми гори кам 15 на 100 градско. някакви предположения.?.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен проблем с горивото
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар