Фиата е мареа 1.8 97 год. има тракане някъде отгоре, трака малко по тъпо отколкото тракане на повдигачи??? Така съм я купил и карам вече 6 мес. вчера се срещнах с колега който трака абсолютно по същия начин ??!! Обяснението му беше че тва е заради лошо зацепени валове след смяна на агренаж?? Аз агренаж не съм сменял , предишният собственник бил сменил. ..ТА ВЪПРОСА МИ Е ЗА ЗАЦЕПВАНЕТО С КОНЗОЛИ , ТАКА КАКТО ГО ДАВАТ ПО ИНСТРУКЦИЯ- има ли някой майстор в региона на Велико Търново който да може провери зацепването??? Ама професионално , не да се упражнява на око! Аз съм от Горна Оряховица . Ако някой знае нещо по въпроса....предварително благодаря. Иначе колата си върви нормално и не харчи повече от 11 градско.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Marea 1.8 16v зацепване на разпр. валове !
Collapse
X
-
u_bo
-
Колега, може да направиш процедурата за твое успокоение, но не мисля, че проблема ти е в зацепването..... доста колеги с този двигател се оплакват от същия "дизелов" шум, включително и аз. Ако се подобри работата на двигателя след зацепването, сподели в тематаFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
u_bo
PaUnOff написа:Колега, може да направиш процедурата за твое успокоение, но не мисля, че проблема ти е в зацепването..... доста колеги с този двигател се оплакват от същия "дизелов" шум, включително и аз. Ако се подобри работата на двигателя след зацепването, сподели в темата
Коментар
-
u_bo
iliq garkov написа:колега след смяната на маслото и моите повдигачи се разтропаха.несе безпокой и аз ходих при 5-6 майстора и ми казаха да карам и да неми пука.аз сам с брава 1.8 16в
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар