Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Регулатор на налягането на горивото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Регулатор втора ръка е нож с две остриета. Дано се сваля лесно при теб.
    Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ

Коментар

riewsofia написа:
      Регулатор втора ръка е нож с две остриета. Дано се сваля лесно при теб.
      За тая цена си струва риска, просто сутрин когато е стояла колата не пали от раз, ако задържа на контакт и подкачи гориво си пали и после около 10 2-3 минути се дави колата а и другото сранно нещо е че бензина ми си изчезва доста мистериозно, въпреки че не карам колата кой знае колко, само събота и неделя - 100-150км. бензина просто изчезва, като заредя в месеца за 20лв. и стрелката просто слиза на долуууууууу.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Затапи го и карай на газ. :D
        Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ

Коментар

riewsofia написа:
          Не е вариант при мен, трябва да запаляна бензин, принудителните паления на газ са ми ограничени.

Коментар

Мислиш, че със затапен регулатор няма да запалиш на бензин?

Коментар

Сваля се много лесно. С права отверка и думата "майка" даже рейката мисля че няма нужда да сваляш, тя е на много удобно място
              "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
              Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
              Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

дай ще го сменим, лесно става, как е с новия датчик за водат а
                Брава 1.6

Коментар

Synthy написа:
                  Сваля се много лесно. С права отверка и думата "майка" даже рейката мисля че няма нужда да сваляш, тя е на много удобно място
                  Работа за 5 минути. Единствено трябва да се внимава да не се нарани керамиката от вътрешната страна на рейката.
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

nedialko- написа:
                    дай ще го сменим, лесно става, как е с новия датчик за водат а
                    Регулатора е в мен, но не съм го сменил. С новия термо датчик е същата работа, остава да сменя термодатчика на главата. Освен да е от него вече не знам какво може да е.

Коментар

Е па смени го де, за какво си го взел, да ти тежи само в джоба ли
                      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
                        Е па смени го де, за какво си го взел, да ти тежи само в джоба ли
                        Е аде, ама пусто ме време и нужда от сън. Тая вечер ще си поиграя малко след като изкъпем малкия звяр.

Коментар

S_BANKOV написа:
                          riewsofia написа:
                          Не е вариант при мен, трябва да запаляна бензин, принудителните паления на газ са ми ограничени.
                          Кабел нямаш ли ?
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Кабела не го знам къде е А кой от двата термодатчика казва на екуто каква горивна смес да проготвя, тоя на главата или тоя на термостата. Направо се побърквам вече с това палене сутрин на студено. Имам едни съмнеия че с регулатора нямада се оправят нещата.

Коментар

Този на главата. На термостата датчика е за таблото.

Коментар

Synthy написа:
                                Този на главата. На термостата датчика е за таблото.
                                Не е вярно! Винаги като ми падне 1,8 специално пробвам и до сега не съм видял на някое 1,8 Браво,Брава, Мареа стрелката да се влияе от датчика на термостата. На всички (включително и моята) като откачиш кабела на датчика на главата и стрелката се нулира.П.П. Преди около 2 месеца имаше същия спор и автора на темата ..не си спомням името на колегата от Люлин с Мареа 1,8 седан синя, дойде пред нас и му демонстрирах и даже я вързахме на FES така и така е дошъл да видим има ли нещо.... та ако той чете темите може да потвърди. Пак имаше подвеждащи отговори и за това директо му казах да дойде и да му покажа. Това е. При Ланча може да е друго, но тук не става въпрос за това.
                                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Working...
                                X