Здравейте.....сигурно ви се струва супер тъп въпроса ми,но от 1 седмица имам Браво и още не съм много навътре в нещата....та ситуацията е,че преди 2 дена ми се спука маркуча за високото налягане на хидравликата,щото маслото за хидравликата е свършило...иии на едно място могат да ми направят нов маркуч,но за целта трябва да им занеса старият...в горния край е закрепен с болт 17 или 18 и него предполагам,че ще мога да го махна,но в долния край май е с нешо като скоба..така,че ако можете да ми дадете някви напътствия кво да направя....или ще мога ли примерно да отида до сервиза като сипя масло в казанчето,има ли някаква опасност или най-добре да не мърдам колата ?? Мерси предварително за отговорите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ -как да махна маркуча за вис. налягане на хидравликата
Collapse
X
-
...
Колега не миналата а по миналата събота ми се спука маркуча на хидравликата и хвърли маслото върху изпускателния колектор, в следствие на което ми се запали колата. Смених си инсталацията на мотора с друга и още куп неща но ако искаш да си спестиш тези глупости съвет от мен първо я оправи и тогава я карай.Поздрави и безаварийно каране!!!Fiat Brava 1.6 16V 90HP
Fiat Brava 1.2 16V 80HP
Fiat Bravo 1.2 16V 80HP
Реклама
Collapse
Коментар