Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за генерация на пунто 1.1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аман от акъллий ей, ебати работата, ти му казваш че не искам да ми бучи и затова питам, той ми обянсява неговите теорий, а бе думи нямам. Ти имаш ли представа на какво е станал тоя катализатор за 15 години и 250 хил км ??

Коментар

Колега,от тези вариянти "да изрежа катализатора, да го изтърбуша и да го заваря изтърбушен или въобще да го махна и да заваря тръба",които си изброил в първия пост,най-добре постави тръба на негово място.Аз лично така направих и промяната на звука беше почти нулева.Някакво чудо относно вървежа на колата недей да очакваш,хубавото при мен беше,че спря да ми мирише на развалени яйца.Щях да пропусна питал си и за парите-аз му взех 50 лв. лятото.

Коментар

Имате ли идея на 5та предавка с колко км/ч е най икономична че спорим с един приятел ?

Коментар

neo92 написа:
          Имате ли идея на 5та предавка с колко км/ч е най икономична че спорим с един приятел ?
          60-70 км.По нагоре дига разхода от въздушното съпротивление, по надолу пак го вдига заради мого увелишеното време което ще пътуваш.
          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
          FIAT БРАВО 1.2 16v
          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Сложиш днес пунтарника на канал, видях че ламбда сондата му е след колекторите още преди катализатора доста, след него не видях да има. Утре мисля да махам катализатора и да слагам права тръба, дали евентуално не може да стане проблем с ламба сондата да дава нещо грешка ?

Коментар

катализатора щом е след нея няма проблем давай смело няма да покаже грешка.
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

И ще има разлика в звука :P
                Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

а разлика във звука ще има със сигурност,но няма да е кой знае колко голяма,ще е малко по-шумна.но в границите на нормалното.
                  Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Я кажете за антифриза малко,че не знам на колко време се сипва тая течност.Като отворя капа4ката и нищо не виждам ама би трябвало да има.
                    И 5 лева да стане бензина аз пак ще карам! И 5 стотинки да стане аз пак ще крадна

Коментар

Working...
                    X