Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

добар ден колеги ?имам проблем при фиат4ето?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

добар ден колеги ?имам проблем при фиат4ето?

искам да попитам за странен 6ум при двигателя не6то вие?колата си работи ине4е?но вие като 4е ли ремака е хлабав! a не е ?ПОМОГНЕТЕ ?като подам газ 6ума си остaва?

Re: добар ден колеги ?имам проблем при фиат4ето?

Simakoo_ написа:
    искам да попитам за странен 6ум при двигателя не6то вие?колата си работи ине4е?но вие като 4е ли ремака е хлабав! a не е ?ПОМОГНЕТЕ ?като подам газ 6ума си остaва?
    6умат е се едно карам на задна подобен???????????? 1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.

Коментар

Лагер на: обт. ролка, динамо, в. помпа, хидравлика.
      LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
      ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

колега шум или Бум за какво говорим?Ако е БУМ не мога да ти помогна.Ако е Шум като виене много вероятно е да е от алтернатора фиат е все пак, другото естествено са ролките.Но все пак уточни като запалиш вие , а като поработи 10мин намалява ли виенето, на скорост ли вие или на свободна?
        КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

По мойто некомпетентно мнение, но все пак - погледни и лагер на главина Поздрави!
          Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Има ли разлика във виенето при натиснат и отпуснат педал на съединителя? Аксиален лагер е също възможна причина.

Коментар

Working...
            X