Здравейте имам следния проблем. Преди известно време забелязох че Индикатора на маслото на таблото на моят автомобил Фиат Купе не иска да работи ,а имам моменти в които работи. Сега спря напълно а маслото е сменено преди 2 хил. километра. Има ли колеги на които се е случвал този проблем и как може да бъде разрешен. Много благодаря за отговорите в аванс. Поздрави Ники Велев.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Повреда в индикатор за налягане на маслото FIAT COUPE
Collapse
X
-
И при мен не работи това уредче, а съм забелязвал, че и на доста други купета също не работи. Като дам на контакт стрелката се качва най-горе и там си седи непрекъснато. Понякога пада по средата, но като и подам веднъж газ се качва пак горе и си застава пак перманентно най-горе. Дали проблема ми е същия и как се оправя тази разпоена магистрала, че съм малко бос в тази област.
Коментар
-
injekciona написа:И при мен не работи това уредче, а съм забелязвал, че и на доста други купета също не работи. Като дам на контакт стрелката се качва най-горе и там си седи непрекъснато. Понякога пада по средата, но като и подам веднъж газ се качва пак горе и си застава пак перманентно най-горе. Дали проблема ми е същия и как се оправя тази разпоена магистрала, че съм малко бос в тази област.
Коментар
-
evgeni85 написа:injekciona написа:И при мен не работи това уредче, а съм забелязвал, че и на доста други купета също не работи. Като дам на контакт стрелката се качва най-горе и там си седи непрекъснато. Понякога пада по средата, но като и подам веднъж газ се качва пак горе и си застава пак перманентно най-горе. Дали проблема ми е същия и как се оправя тази разпоена магистрала, че съм малко бос в тази област.
Коментар
-
injekciona написа:evgeni85 написа:injekciona написа:И при мен не работи това уредче, а съм забелязвал, че и на доста други купета също не работи. Като дам на контакт стрелката се качва най-горе и там си седи непрекъснато. Понякога пада по средата, но като и подам веднъж газ се качва пак горе и си застава пак перманентно най-горе. Дали проблема ми е същия и как се оправя тази разпоена магистрала, че съм малко бос в тази област.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар