Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гасне когато си иска Брава 1.4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гасне когато си иска Брава 1.4

Здравейте колеги .Моля за помощ защото не издържам вече.Колата е Брава 1.4 АГУ.От извесно време както си карам и колата гасне ,няма зна4ение дали съм наскорост или не ,като си реши и гасне.После ведна си запалва ама има и случаи да не иска да запали.Преди година съм сменял датчика на коляновия вал.Като изключим този проблем колата си работи много добре.Но това гаснене ме изнервя ,пък и тези задръствания.Направо ме е страх да се качвам да я карам вече.Ако някой мойе да помогне ще съм много благодарен .

И на бензин и на газ ли гасне?
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Няма значение на какво е газ бензин ,гасне и това е

Коментар

Колега, някаква диагностика направи ли на колата ? Гасне ли докато даваш газ или само като върнеш педала ?
        Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Не съм правил диагностика.Един път ходих да ми чистят грешки и това е.

Коментар

Гасне когато си реши ,както казах по горе .Примерно карам на 4-та прав път крът ми е на газта и като реши си угасва после пак си запалва 6тото съм на скорост .Незнам и аз вече

Коментар

Щом си сигурен в датчика, значи сигурно ти се губи маса към компютъра. Пусни едно кабелче от някой болт, дето хваща компютъра за купето до минуса на акумулатора.
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Ще пробвам КОмпа кое онова с голямата букса до казан4ето със спирачната течност

Коментар

то е да

Коментар

Недей повече да си даваш парите да ти чистят грешки.На този мотор грешката се чисти,като разкачиш клемите на акумулатора за 20-тина минути.
                    Fiat 1.4 12V
                    Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
                    Да си втори значи да си първи сред загубилите.
                    Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

Working...
                    X