Здравейте колеги.Преди 2дена ми се случи нещо много странно.Не можах да запаля колата сутринта,след 7-8опита едвам запали на бензин и веднага изгасна.След още толкова неуспешни,пробвах на газ.След 4-5 опита запалих.Прехвърлих на бензин и колата изгасна.След това никакъв шанс да я запаля.Минаха 2-3 часа,погледнах свещите,стори ми се че са отишли.За моя изненада запалих от раз.Викам си явно се е задавила.На другия ден пак апалих от раз (много се учудих,нокога не съм запалвал от раз , винаги от 2-3ти път).Минах 7-8км и колата започна да се дави.На другия ден смених свещите,запалих на 3-4ти опит.Веднага с тръгването започна пак да се дава,прехвърлих на газ и нямам никакъв приблем върви си нормално.На бензин се влоши положението,паля и гасне венага дори като давам пълна газ.Ако пмпя педала на газта колата си работи,но ако го задържа давайки постоянно газ (или без никаква газ) колата изгасва.Някой има ли идея какво може да е станало ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Типо-задавя се
Collapse
X
-
На моето Типо имах почти същия приблем. Няма да разказвам цялата история... Накрая се оказа, че се е скъсало едно уплътнение (може да си има и име, но не го зная) вътре в инжекциона и се смесват бензин и газ. Като махнеш въздушния филтър се вижда уплътнението, за което говоря - при мен е червено на цвят. Но без да се разглоби едва ли ще се види дали проблема е от него. Аз го открих едва след като почна да ми тече бензин между инжекциона и кутията на въздушния филтър. След като колата върви на газ едва ли проблема е някъде извън инжекциона.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар