Здравейте колата ми много с 5л бензин минавам максимум 20 км двигателя го смених оборотите мърдат и когат е студена колата неми взима гъзта тоест прекаства от какво може дайе моля помогнете писна ми от тази кола вече.Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat brava 1.4 12V много гори
Collapse
X
-
В София градско с 9 литра бензин минавам 70 км ама преко сили.Това прави разход към 13/100 при това с мнооого плавно настъпване на газта.Говорим за ходене сутрин на работа в 8 ч. и връщане в 18 ч.(най-големият пик)съчетано с малко по-свободно каране събота и неделя.На газ харчи колкото си иска,още не съм му схванал логиката защото газовата ми е отскоро.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Струва ми се много колеги, аз карам едно купе 1.8 много нежно го държа в оборотите между 1000 и 2500 без да го ръчкам, незнам колко е като количество но с 20 лв бензин 95 минавам около 90км от лампа до лампа.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
На мен на браво 1.2 16v в София каране сутрин и вечер по около 4-5 км ми се връзва разход около 8.5-9 максимум, при това с ръчкане от време на време.Тоя разход от 25 на 100 дето си изкарал е абсолютно ненормален.И се научи малко да пишеш на Български. То бива да си неграмотен, ама да пишеш с такива грешки и да не си прочетеш това дето си написал преди да го постнеш, си е подигравка с езика !http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
При мен брава 1.6/16V, 96г, градско (във Варна) гори между 12 и 16 бензин. Колата се кара предимно на кратки разстояния (2км) сутрин и вечер. Пробвал съм да я карам само до към 2000 об/мин пенсионерската, но пак си гори. Разхода ми много зависи от външната температура, като беше -10 разхода ми отиваше към 17 мисля. Лятото беше 11-12. Измервам го от пълно до пълно. Пробвах различни бензиностанции, но не намирам разлика. Нека и други колеги да кажат как е при тях, но разход от 25/100 вече си е цифра.Fiat Brava 1.6/16V, 96г
Коментар
-
Браво 1,4 като го купих януари 2008 17/100 бензин в най-големия сняг с нови гуми Нокиан кви бяха ,че ги забравих G 2 ли беше във Велико Търново на постоянна ръчка направо ме уплаши.На пропан бутан Търново-София и обратно с ремарке и 300 кг. пчелен мед 8/100кмFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
на мен в Габрово на браво 1,6 16v 90 коня с доработки на мотора сега зимата в най-големия студ със 9 литра минавам точно 70 километра като имате в предвид че я карам сутрин по 3 километра и вечер по 3 за работа и обратно и тук таме ако излезя някъде ама горе долу пак такива разстояния изминавам.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Попринцип разхода на гориво в нормите трябва да изглежда така: градско-8.4; извънградско-5.0; комбиниран-6.9 но да не забравяме че това все пак са стари амортизирани автомобили.На мойта брава 1.4 12V разхода на газ смесено ми е около 8/100.Сега зимата на 1.35лв. газ с 10лв. градско минавам 75-80км като трябва да прибавя че имам и развален термостат и малко ми вдига разхода.На бензин немога да ти кажа колко гори щото още несъм я карал на тва гориво :D :D . Според мен разхода на гориво ти е висок.Само не разбрах когато ти е студена колата и превключиш на газ прекъсва така ли?
Коментар
-
bigshefff написа:На бензин немога да ти кажа колко гори щото още несъм я карал на тва гориво :D :D .Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар