колеги кажете ми моля как се подбират пуловте хидравличните повдгачите на разпределителния вал на пунто
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
подбор на пулове
Collapse
X
-
трябва да знаеш какви са хлабините на клапаните.мерят се с луфтомерни пластини. където са по стегнати или хлабави се изчислява разликата и се взема такъв пул.напр.: ако имаш хлабина 0.5мм, а трябва да е 0.35, а дебелината на самия пул е 4мм, то за да постигнеш хлабина 0.35, трябва да вземеш пул с дебелина 4.15мм. трябва да имаш и микрометър и да знаеш как се мери с него. и повдигачите щом са с пулове, то те не са хидравлични.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
-
кола
Ми като се вадят всички се слагат в отделни 4 кутиики както са извадени http://translate.google.bg/translate....htmПожар на двигателя на капацитет от 55 или 59 к.с. клапан заданието оптималенсмукателна клапа 0,35-0,45 mm От 0,35 до 0.45 mm 0,40 mm 0.40 mm изпускателен клапан 0,45-0,55 mm 0.45-0.55 mm 0,50 mm 0.50 mmMotor FIRE 74 PS Пожар двигател с мощност 74 к.с. клапан заданието оптимален смукателна клапа 0,30-0,40 mm 0.30 до 0.40 mm 0,35 mm 0.35 mm изпускателен клапан 0,35-0,45 mm От 0,35 до 0.45 mm 0,40 mm 0.40 mm
Коментар
-
Виж в хайнеса там са точно! Аз Миналото лято ги регулирахPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
///// написа:Чакай сега, че или аз не разбрах или ти не се изрази правилно. Значи - хидравличните повдигачи са със саморегулираща хлабина и е все едно кой къде ще сложиш и нямат пулове. Важното е да са "изтискани" на менгемето.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Я проверете тук
Дано не изглежда като реклама защото не е точно форум.http://burmabg.com/e107_plugins/foru...iewtopic.php?6Има доста литература за различни модели.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар