здравейте на всички имам следния проблем старата ми помпа се стопи и сега взех друга обаче не знам кой от двата кабела дето се включват в помпата е + синия или черния ако някой знае да помага спешно е утре трябва да патувам рано и сам я разглобилколата е браво 1.6 16в 97 година
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СПЕШНА ПОМОЩ ЗА БЕНЗИНОВА ПОМПА НА БРАВО 1.6 16Б
Collapse
X
-
Ако имаш мултицет измери - червената сонда на мултицета е "+" , а черната "-" .Ако мериш и + на мултицета си го вързал към плюс на помпата тогава ще ти покаже: " 12 " волта ,ако обаче червеният кабел на мултицета(плюса) е вързан към минус на помпата ще ти покаже: " -12 " волта.Това се мери като си дал на контакт.Нямаш ли мултицет колегата преди мен ти е писал-взимаш крушка закачаш единият и край към маса(корпуса на колата),а другият допираш последователно до кабелите на помпата и при който светне , той е "+".Също трябва да си дал на контакт.Сещам се и за трети начин,ама пак ти трябва мултицет-мери се късо между корпуса на колата и кабелите на помпата-където даде късо -значи това е минуса.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Автомобил който е на пропан бутан рано или късно се оказва с повредена бензинова помпа особенно ако бензина престоява в резервоара повече от месец и е в малки количества 5-10 литра.Имам доста познати които вече са премахнали дори резервоарите си и си карат само на газ.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Автомобил който е на пропан бутан рано или късно се оказва с повредена бензинова помпа особенно ако бензина престоява в резервоара повече от месец и е в малки количества 5-10 литра.Имам доста познати които вече са премахнали дори резервоарите си и си карат само на газ.
Коментар
-
achov написа:Tornado написа:Автомобил който е на пропан бутан рано или късно се оказва с повредена бензинова помпа особенно ако бензина престоява в резервоара повече от месец и е в малки количества 5-10 литра.Имам доста познати които вече са премахнали дори резервоарите си и си карат само на газ.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар