Имам темпра 1.6 пълна инжекция 1995година седан и нямам картона защотото я взех наскоро и нензнам колко коня е моля помогнете!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко e мощноста на темпра 1.6
Collapse
X
-
Към 90к.с. трябва да е, ама нека и по-компетентните от мен да споделят .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Re: Колеги
fuel injekcion написа:колеги разбрах каква е точно 1.6 моно е гледах че пише отгоре пълен ама несе сетих да вида с карбуратор ли е!!! 75коня е моно се пак мерси колеги! :P :PFiat Brava 1.2,16в
Коментар
-
колеги ми пишеше пълен одгоре и несам гледал един друк в форума каза че е пълен ама аз мислях че е моно ама ми викат пълен!!!!1 (има карбуратор!) и затова питам щтото разбрах че ако е пълен е без карбуратор а впрускване с диузи и видях че има карбуратор просто преди несам карал фиат!!FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Re: Колеги
fuel injekcion написа:колеги разбрах каква е точно 1.6 моно е гледах че пише отгоре пълен ама несе сетих да вида с карбуратор ли е!!! 75коня е моно се пак мерси колеги! :P :PТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
fuel injekcion написа:колеги ми пишеше пълен одгоре и несам гледал един друк в форума каза че е пълен ама аз мислях че е моно ама ми викат пълен!!!!1 (има карбуратор!) и затова питам щтото разбрах че ако е пълен е без карбуратор а впрускване с диузи и видях че има карбуратор просто преди несам карал фиат!!Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар