Имам следния проблем.Колата ми е мареа 1.6 97-ма , когато е студена понякога трудно пали когато е топла пали без грешка но си губи оборотите и понякога огасва.А по някои път въобще не иска да запали . Помпа чисто нова 3 бара прави когато колата запали.И съм забелязал друго отвън помпата в лиген с бен. работи добре а в рез. неможе да направи налягане при отворен отвор т.е влиза въздух в рез. и не се получава вакум.Може ли при развален регулатор на гориво да прави така?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регулатор налягане гориво
Collapse
X
-
nedialk00
по-скоро вземи един датчик запалване от някой колега ако можеш и я пробвай с него как е, ако се оправи сси купи нов
Коментар
-
Здравеите колеги! И аз имам подобен проблем. Вчера вдигнах капака при работещ двигател и чух съскане на въздух. Оказа се ,че е маркуча от регулатора за налягане на горивото. Смених го и колата започна да пали много трудно, трябва да въртя около 10 секунди и да подавам газ. Когато извадя маркуча пали от раз. Какво става колеги?Фиат Браво 1.6/16
Коментар
-
spirit76 написа:Как я премери че дава 3 бара В легена ли или на рейката щото в легена директно трябва да надуе поне 7бара Виш теста в мануалаStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар