Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравеите колеги някои може ли да ми помогне с фиат 1.6 16в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Първо стеф 222 това е полски фият дето си изтипосал а за маслото не че ще се счупи ами ще го гории и пробвай да я държиш в 5600 оборота 3 часа и тогава говори за 800грама а и от минералното знам го от майстор ако сложиш на читав мотор на който не са изпърдели лагерите ще му изпърдят и за това се слага на по стари мотори или на БМВ та да им се дигне малко компресиика че тия още си правят самолети и за шосеени коли не са чували
    АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
    Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.

Fiat 1100L 42г.

Коментар

Колега знам че е послки фиат като бях на 6 годинки баща ми имаше полски фиат и ми е пределно ясно жигули--полски фиатЧовека попита за проблема, а ние му успамихме темата, колкото и да си спорим 3-та никой няма да успее да убеди другият в твърденията си , само ще спамим темата стига спорове .
      КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

а ако карам 3 часа с 5600 об. мисля че двигателя би се скапал, ако не се изкриви главата то температурата стига оптимална точка, налягането на маслото ще спадне на половина и няма да има нужните качества с което двигателя може да се скапе.Аз най много при продължително каране около 200км растояние съм задържал на 4000 об. но за повече не бих рискувал.

Коментар

Спираме, спираме ама последно... нали си написал купи си фият да не те е яд! няма да се скапе споко даже аз като карам така температурата спада леко но не затваря термостата, все пак струята студен въздух е по голяма при по високите скорости. Пък и ако се скапе ще призная фият за най големия боклук. Щом бмв на едно място седи на прекъсвач и не се скапва значи Фият може повече.А каква беше темата че доста се отплеснахме

Fiat 1100L 42г.

Коментар

Фиат с пише с "А" не с "Я". :D то верно,че при средна скорост 212 надписите се размазват.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_10,ама все пак.
            Fiat 1.4 12V
            Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
            Да си втори значи да си първи сред загубилите.
            Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

Знам как се пише но все пак мерси за поправката и искам да питам може би аз съм го написъл грешно но средна скорост ли е според вас... Аз съм сгрешил не ми е добър правописа ма вие сте тапаци да го мислите поздрави

Fiat 1100L 42г.

Коментар

FireBlade написа:
                Знам как се пише но все пак мерси за поправката и искам да питам може би аз съм го написъл грешно но средна скорост ли е според вас... Аз съм сгрешил не ми е добър правописа ма вие сте тапаци да го мислите поздрави
                Колега нека без обиди се изказваме все пак има едни правила, ако почнем да се обиждаме един друг ще стане много грозноПравила на форума (Последна актуализация: 20.08.2007 г.) 1. Правилник 1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да...не редно да се обиждаме

Коментар

Колега, няма нужда да цитираш правилата. Остави това на нас. Не е нужно да се е**ваш с човека, просто ако мислиш че има нещо нередно - натисни "Докладвай", или не го чети. В твоите мнения също има много пропуски в правописа - например "успамихме", или смислова грешка - "оптимална точка на температурата" (вместо максимална). Приеми това като забележка за нарушение на т. 1.3. от правилата на форума. FireBlade - никой не е тъпак заради това, че мисли по един или друг начин. Предупреждение за 90 дни и моля не обиждай!

Коментар

А за моята граматика не е нужно да се споменава, аз си признавам за доста грешки, и запетай пропускам или ги поставям не на място правя често правописни грешки. Признавам си, не съм пример за грамотност.

Коментар

Аз лично се радвам,че колегата си е решил проблема отдавна като е сменил маслото.То някъде след втора страница темата се разми и пое в съвсем друга насока.Всеки допуска правописни грешки,все пак не сме на изпит по български,нали?Просто понякога нещата изглеждат доста как да кажа...бият на очи дето се казва.Пък доста хора четат и все пак мисля,че известно старание в правописа няма да навреди на форума,а напротив.Някак не върви да си член на ФИАТ форума,а да не можеш да напишеш правилно името на марката.А това кой какво мисли за останалите членове на форума не мисля,че трябва да преминава границите на приличният текст.Има "лични",всеки си изпуска нервите понякога,аз самият съм бил "облъчван" от модераторите поради ред причини :D ,но е грозно да се борави с епитети,категоризиращи цяла група или даден потребител на форума.Все пак малцина от нас са се виждали лично и се познават,за да може да се оприличи някой като еди какъв си.
                      Fiat 1.4 12V
                      Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
                      Да си втори значи да си първи сред загубилите.
                      Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

Working...
                      X