Здравейте. Проблема е че пунтото не иска да запали. Стартера върти, обаче колата не пали. На моменти пали за 1,2 секунди и пак угасва. Бензина достига до карборатора, свещите имат ток, акумулатора е почти нов и яко върти. Незнам какво друго да проверя, ако някой има идеи, моля да сподели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто мк1 1.1 не пали!
Collapse
X
-
А ти как проверяваш, че до свещите стига ток ? Да нямаш нещо задръстено в самия карбуратор ? Отдавна не съм имал кола с карбуратор но имам спомен, че едно време се скъсвах от чистене на жигльори.. сега незнам как е, дюза ли има или какво. Идеята ми е, добре имаш бензин до карбуратора ама след него въобще нещо слиза ли по всмукателните тръби ?Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Ако пак го направи - датчик на коляновия вал - 50-60 лв. е и 15 минути за смяна от абсолютен лаик по колите /аз/. Намира се долу отпред отляво пред шайбата на коляновия вал и се държи с едно болтче. Буксата му е горе до капачката за маслото.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Как се е задавила изобщо нямам идея. Дръпнахме колата до един сервиз, майстора седна вътре и колата запали от раз. Неговото становище беше, че се е задавила. Причината за задавянето не можа да я каже, ако и той я знае де, но вече няколко дни няма никакъв проблем. Времето ще покаже дали е било нещо инцидентно или има проблем.Bravo TD100
Коментар
-
donnna написа:Ако пак го направи - датчик на коляновия вал - 50-60 лв. е и 15 минути за смяна от абсолютен лаик по колите /аз/. Намира се долу отпред отляво пред шайбата на коляновия вал и се държи с едно болтче. Буксата му е горе до капачката за маслото.Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
fast_ghost написа:donnna написа:Ако пак го направи - датчик на коляновия вал - 50-60 лв. е и 15 минути за смяна от абсолютен лаик по колите /аз/. Намира се долу отпред отляво пред шайбата на коляновия вал и се държи с едно болтче. Буксата му е горе до капачката за маслото.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар