Колеги колата ми е Браво 2.0 преди тази лапма (за инжекциона) светеше когато карам колата по инерция или при работа на място за поне 30-40 сек. и светва подавам газ и изгасва преди 2,3 дни светна и от тогава не е изгасяла.Паля, гася, изтива пак паля и все си свети.Освен диагностика някакви предложения.Според мен е възможно да е някоя от бобините защото като е много студено като я запалч 3 ,4 мин прекъсва като работи след като мине 3,4 мин се оправя и си работи перфектно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
светеща червена лампа (наподобяваща инжекцион)
Collapse
X
-
Колега,така като чета симптомите си мисля за проблем в ламбда сондата,но все пак наистина най-добре диагностиката ще каже.При моето браво беше така-след изфорсирване изгасваше,тъкмо я бях взел и хич не му мислих и смених сондата с нова и без това беше оригиналната.След смяната се оправи.Но за да не трошиш пари напразно първо я диагностицирай.Успех!Fiat Brava 1.2,16в
Коментар
-
vintiliran написа:а какви полседствия може да има ако си я карам така и дали въобще може да има, понеже си върви и работи перфектно дори в това студено време.
Коментар
-
Edward93 написа:vintiliran написа:а какви полседствия може да има ако си я карам така и дали въобще може да има, понеже си върви и работи перфектно дори в това студено време.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:,но сега отново това е единствения вариант да разбереш за какво иде реч като се закачи пак на компа.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:ivailo rachev написа:,но сега отново това е единствения вариант да разбереш за какво иде реч като се закачи пак на компа.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар