здравейте колеги.бравото ми е 1.6 края на 98 с пластмасов колектор.преди 2 месеца осъществих неразумната ми идея за слагане на газова.подмених колектора с метален заедно с дросела и датчиците.от 2 дена съм махнал газовата (отврат) и сега се чудя дали да си възвърна стария колектор или да остана с чугунения.нека някой обясни дали има някаква разлика между 2-та.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пластмасов или метален колектор за браво 1.6
Collapse
X
-
Re: пластмасов или метален колектор за браво 1.6
bassssa написа:здравейте колеги.бравото ми е 1.6 края на 98 с пластмасов колектор.преди 2 месеца осъществих неразумната ми идея за слагане на газова.подмених колектора с метален заедно с дросела и датчиците.от 2 дена съм махнал газовата (отврат) и сега се чудя дали да си възвърна стария колектор или да остана с чугунения.нека някой обясни дали има някаква разлика между 2-та.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
-
Re: пластмасов или метален колектор за браво 1.6
dudulia написа:bassssa написа:здравейте колеги.бравото ми е 1.6 края на 98 с пластмасов колектор.преди 2 месеца осъществих неразумната ми идея за слагане на газова.подмених колектора с метален заедно с дросела и датчиците.от 2 дена съм махнал газовата (отврат) и сега се чудя дали да си възвърна стария колектор или да остана с чугунения.нека някой обясни дали има някаква разлика между 2-та.bravo 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар