Днеска скоросната кутия си е.а майката, по точно замина диференциала. Молбата ми е някой който е свалял или качвал скоросната кутия на Браво 1.4М да ми обясни каква е процедурата по сваляне и качване на скоросната кутия. Какво се сваля, какво се разкача и как излиза и т.н.Друг въпрос: имали някъде магазин в София, в който продават части за скосни кутии на нормални цени(при условие че не намера втора употреба на приемлива цена).Предварително БЛАГОДАРЯ!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помагайте колеги - смяна на скоросна кутия Браво 1.4М
Collapse
X
-
Колега аз също сменях скоростна кутия на същата модификация Фиат.Незнам точно как се сменя щото ми я смениха в сервиз за 80 лв. а кутията я взех 2-ра употреба за 150 лв.просто повече недей да даваш щото на мен ми искаха до 350 лв.Пиша ти това само информативно да знаеш долу горе какво те чака като разход . Успех.Италианките-най доброто м/у цена-качество
Коментар
-
dimax1413 написа:Колега аз също сменях скоростна кутия на същата модификация Фиат.Незнам точно как се сменя щото ми я смениха в сервиз за 80 лв. а кутията я взех 2-ра употреба за 150 лв.просто повече недей да даваш щото на мен ми искаха до 350 лв.Пиша ти това само информативно да знаеш долу горе какво те чака като разход . Успех.Кара Bravo SX 1.4 12V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар