Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помагайте колеги - смяна на скоросна кутия Браво 1.4М

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помагайте колеги - смяна на скоросна кутия Браво 1.4М

Днеска скоросната кутия си е.а майката, по точно замина диференциала. Молбата ми е някой който е свалял или качвал скоросната кутия на Браво 1.4М да ми обясни каква е процедурата по сваляне и качване на скоросната кутия. Какво се сваля, какво се разкача и как излиза и т.н.Друг въпрос: имали някъде магазин в София, в който продават части за скосни кутии на нормални цени(при условие че не намера втора употреба на приемлива цена).Предварително БЛАГОДАРЯ!!!
    Кара Bravo SX 1.4 12V

Колеги помагайте де. Утре мисля да започвам така че ми трябва информация за да не разкачам излишни работи.Сори, че ъпвам темата толкова рано но ми трябва поне частична информация.
    Кара Bravo SX 1.4 12V

Коментар

Колега аз също сменях скоростна кутия на същата модификация Фиат.Незнам точно как се сменя щото ми я смениха в сервиз за 80 лв. а кутията я взех 2-ра употреба за 150 лв.просто повече недей да даваш щото на мен ми искаха до 350 лв.Пиша ти това само информативно да знаеш долу горе какво те чака като разход . Успех.
      Италианките-най доброто м/у цена-качество

Коментар

Допълнение .Видях че си от София моята кутия е от Етрополе звънни на тел.0887929497 на Анна Николова това е автоморга.
        Италианките-най доброто м/у цена-качество

Коментар

dimax1413 написа:
          Колега аз също сменях скоростна кутия на същата модификация Фиат.Незнам точно как се сменя щото ми я смениха в сервиз за 80 лв. а кутията я взех 2-ра употреба за 150 лв.просто повече недей да даваш щото на мен ми искаха до 350 лв.Пиша ти това само информативно да знаеш долу горе какво те чака като разход . Успех.
          Благодарско колега.Свалих и разглобих скоростите и се оказа изядени планети и сателити на диференциала.Тия дни ще пусна тема за сваляне качване и евентуално ремонт на скоросна кутия.Сега си търся диференциал.
          Кара Bravo SX 1.4 12V

Коментар

Working...
          X