Колеги, направо към въпроса, от 2-3 дни фиата (1.4 Брава бензин с газова) много трудно палеше, като дам на контакт въртеше много трудно, но накрая палеше.Тази вечер след работа паля и едва завъртя, но не запали. Иначе фаровете светят силно има радио и т.н. абе има си ток, не съм го замервал, утря смятам да го направя. По-интересното е, че когато давам контакт и се опитва да завърти, всичко по таблото се побърква, стрелката на оборотомера скача извън скалата и се удря в тази на километража, светва абсолютно всичко, което може да свети и то като коледна елха премигва. Акумулаторът незнам от кога е, колата е купена преди една година. Имам предположения, но ще ги споделя по-късно, ако можете помогнете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с (не)паленето
Collapse
X
-
Re: Проблем с (не)паленето
Lyubaka написа:Колеги, направо към въпроса, от 2-3 дни фиата (1.4 Брава бензин с газова) много трудно палеше, като дам на контакт въртеше много трудно, но накрая палеше.Тази вечер след работа паля и едва завъртя, но не запали. Иначе фаровете светят силно има радио и т.н. абе има си ток, не съм го замервал, утря смятам да го направя. По-интересното е, че когато давам контакт и се опитва да завърти, всичко по таблото се побърква, стрелката на оборотомера скача извън скалата и се удря в тази на километража, светва абсолютно всичко, което може да свети и то като коледна елха премигва. Акумулаторът незнам от кога е, колата е купена преди една година. Имам предположения, но ще ги споделя по-късно, ако можете помогнете.Fiat Brava 1.4 12v 80 hp - Sold
Mazda 6 2.0i 16v 141hp - New
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар