По средата. На пластмасовия капак трябва да имаш едни белези. слагаш белега на ремъчната шайба на най-дългия (десен) белег - ГМТ и тогава датчика трябва да е по средата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт по двигател от Типо 1.8/16в
Collapse
X
-
Joro написа:По средата. На пластмасовия капак трябва да имаш едни белези. слагаш белега на ремъчната шайба на най-дългия (десен) белег - ГМТ и тогава датчика трябва да е по средата.
Коментар
-
ще го покарам спокойно надявам се Тая пълна синтетика 5-40 на Castrol, не е ли достатъчно добра да поеме до 5-6 хиляди оборота при ускорение поне първите няколко хиляди преди да са се загубили минералите Утре мисля да я пораздвижа и да видя какво налягане държи загряла'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
Ако искаш обади ми се утре по някое време, ако съм свободен може да прескочим, стига да не е след 16.00 че тогава със сигурност няма да мога. П.П. Тоя номер със дебелия кабел на алтенатора и аз го бях направил на мареята. От август месец, когато я пуснах в движение преди 1-2 седмици случайни го забелязах че не съм го стегнал, само съм навил гайката на ръка до където мога, защото е от тези с пластмасата против саморазвиване и за това не беше паднала.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар