Имам още ден - два да го измисля маслото ще видя какво мога да набарам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт по двигател от Типо 1.8/16в
Collapse
X
-
Да оказа се че не само е изнесен датчика, но и е на абсолютно друго място ще играе силата на винкела, баси филма докато качи масло явно се е отекла и нещеше да качва, че с един шприц през датчика и така Тъкмо си представях как свалям картера, които така старателно залепих Събра всичките 6 литра масло които купих и е под максимума, но малко над средата'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
Не си и помислям да махам картера пак Като я накича цялата и ще измайсторим една стойка на стартер вдигна бар и половина по уреда , забелязох че на новия датчик пише 0-8 бара ... не знам дали няма да показва грешно пак защото скалата ми е до 6 ...'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
Започнаха мъките по дизайна на новата планка за датчик колянов вал. За начало се оказа, че единия болт ще минава на милиметри от ремъка на хидравликата :D затова започнах с пилене основата на помпата с пила и изтъняване на самия материал за планката, както скъсяване на главата на болта вредител ... добре че корпуса на помпата е от алуминий и се потдава сравнително лесно Надявам се утре да снимам вече готовото изделие боядисано и загладено, както и да запаля най накрая спящия звяр от своя зимен сън'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар