Сетна ми една от лампита на таблото, която сигнализира за проблем с горивото в двигаделя,ако не се бъркам!! Ако някой може да ми каже нещо повече по въпроса моля да ми пише.
Винаги ли свети? Да знаеш, че тази лампа светва дори когато без да искаш угасиш колата при потегляне и на следващото даване на контакт свети. Може да пробваш да махнеш клемите на акумулатора може и да изчисти грешката. Ако свети постоянно на компютърна диагностика ще се разбере какъв е проблема.
Колега това е ЛАМПАТА НА МОТОРНАТА ЕЛЕКТРОНИКА- имаш проблем с нея . Записала е някоя грешка. Пробвай с откачане на акумулатора за около един час и след това я покарай на БЕНЗИН около 40- 50 километра. Ако продължава да свети - на диагностика. Ако угасне няма проблем. Но след като обърнеш на газ продължава да свети т. нар. пикаеща дюза върви при някой газаджия и като му обясниш проблема той ще знае какво трябва да се направи и ще ти обясни по подробно
Fiat Brava 1.6 16V 90HP
Fiat Brava 1.2 16V 80HP
Fiat Bravo 1.2 16V 80HP
Най-вероятно е записала грешка от карането на газ.Свали акумулатора за десетина минути и после покарай на бензин.Ако всичко е наред няма да светне.Може после обаче пак да светне,когато минеш отново на газ.Т.е. трупа грешка от газовата(примерно нямаш симулатор на ламбдата).Този компютър BOSH Monomotronic е малко капризен към газчицата и не можеш го излъга лесно.И все пак това което пиша е предположение.На диагностика ще ти кажат каква грешка дава,ако ти не можеш да го установиш.Може да е и от някой датчик...
Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
и на мене ми свете тая лампа и ми прави мизериии на бензин давам газ колата не върви махам крака от газта колата стреля или давам газ до ламарина кам 1500 200 обората не варви после се истервал и ас сам на газ.. компютара ми е на бош.... като откача клемата за една вечер и ката закача колата се оправеше и като я паля само бензин се оправеше но напоследак не става така.. .. и ас ся се чудя каква да правя ?
сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Направи си да ти се ресетва компютъра когато гасиш колата.
Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар