Имам проблем с колата си.Като я запаля студена работи добре на около 1600-1800 оборота.Докато е студена няма проблем, а като загрее след десетина минути гасне и на бензин и на газ.Това не се случва постоянно. Понякога гасне понякога не.Помогнете имам съмнения в моторчето за празен ход но не съм сигурен.Някой припатил да помогне.Благодаря предварително на отзовалите се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с оборотите на брава 1.6 90 к.с.
Collapse
X
-
Здравей колега,моят проблем беше сходен с твоя,самоче от време на време освен,че гаснеше и се форсираше.Причините основно бяха в стъпковия мотор,който просто спираше да работи от време на време.Нещата се нормализираха след смяна на ст.мотор-30 лв. от автоморга.Само искам да отбележа,че подобрението не идва веднага след смяната.Трябва време компа да се "запознае" с новото моторче т.е. един вид сработване.Fiat Brava 1.2,16в
Коментар
-
...
С откачане на акумулатора не става. Просто за адаптацията с управляващия блок на моторната електроника е нужно да се покара около 30- 50 км. Но за жалост не се получава магията. Ето днес не ми е гаснала и няма проблеми. Ще го почистя днес и ще видя какво става ако продължава с чакмаците ще сменям с нов.Fiat Brava 1.6 16V 90HP
Fiat Brava 1.2 16V 80HP
Fiat Bravo 1.2 16V 80HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар