Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с оборотите на брава 1.6 90 к.с.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с оборотите на брава 1.6 90 к.с.

Имам проблем с колата си.Като я запаля студена работи добре на около 1600-1800 оборота.Докато е студена няма проблем, а като загрее след десетина минути гасне и на бензин и на газ.Това не се случва постоянно. Понякога гасне понякога не.Помогнете имам съмнения в моторчето за празен ход но не съм сигурен.Някой припатил да помогне.Благодаря предварително на отзовалите се.
    Fiat Brava 1.6 16V 90HP
    Fiat Brava 1.2 16V 80HP
    Fiat Bravo 1.2 16V 80HP

Каква е температурата, че работи на толкова високи обороти след запалване? Тук е около минус 15 и сутрин при първо палене оборотите са под 1400.
    The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
    Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
    Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

доста високи обороти държи.моята държи 1200 като я запаля сутрин тя също е 1,6 90 коня.пробвай да почистиш стъпковото.
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Здравей колега,моят проблем беше сходен с твоя,самоче от време на време освен,че гаснеше и се форсираше.Причините основно бяха в стъпковия мотор,който просто спираше да работи от време на време.Нещата се нормализираха след смяна на ст.мотор-30 лв. от автоморга.Само искам да отбележа,че подобрението не идва веднага след смяната.Трябва време компа да се "запознае" с новото моторче т.е. един вид сработване.
        Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

Откачане на клеймата на акумулатора за половин час и обучение на компира оправя нещата.
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

...

С откачане на акумулатора не става. Просто за адаптацията с управляващия блок на моторната електроника е нужно да се покара около 30- 50 км. Но за жалост не се получава магията. Ето днес не ми е гаснала и няма проблеми. Ще го почистя днес и ще видя какво става ако продължава с чакмаците ще сменям с нов.
            Fiat Brava 1.6 16V 90HP
            Fiat Brava 1.2 16V 80HP
            Fiat Bravo 1.2 16V 80HP

Коментар

Working...
            X