Колеги какъв е нормалния разход на бензин на фиат брава 1.4 12v извън града при скорост 90-100. Ще съм благодарен на бързи отговори.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на бензин на 1.4 12v брава
Collapse
X
-
колеги питам понеже моята гори над 10 на 100 бензин извън града. Кое може да повиши толкова разхода. Сменил съм кабели, свещи, филтрите също. Оборотите на колата са стабилни единственото не6то което не е както трябва е че не може да потегля нормално без да и подавам газ. Това го сравнявам с едно браво 1.4. Благодаря ви предварително за идеите.
Коментар
-
За спирачките сам сигурен, че са добре. Въпроса ми е може ли нещо по електрониката като се прецака да увеличи толкова разхода. Ето на колегата SPARK колата разхода е както трябва но това се случва при една от 10 коли. Защо става така. Харесвам фиата но този разход е ще ме побърка при условие, че пътувам с нея по 100км през ден за да ходя на работа. Чакам още идеи колеги.
Коментар
-
fiestahdi написа:За спирачките сам сигурен, че са добре. Въпроса ми е може ли нещо по електрониката като се прецака да увеличи толкова разхода. Ето на колегата SPARK колата разхода е както трябва но това се случва при една от 10 коли. Защо става така. Харесвам фиата но този разход е ще ме побърка при условие, че пътувам с нея по 100км през ден за да ходя на работа. Чакам още идеи колеги.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Разход Фиат БРАВО 1,4 12V
Здравей колега, като се има предвид, че точно тази модификация на мотора 1,4 12V е монтирана и на ФИАТ БРАВО или поне аз така си мисля нека ти кажа моя проблем с разхода от какво дойде. Износен до безобразие разпределителен вал. Този така болен проблем на този мотор. Нищо не ти пречи да отвориш една сутрин преди да запалиш колата капачката на главата и да видиш в какво състояние ти е гърбицата точно под дупката за капачката. Светни с фенерче ако няма достатъчно светлина за да видиш добре. Най добре се усеща като пипнеш с пръст и потриеш гърбицата наляво надясно. Ако е гладка добре ако усещаш някакви ръбове не е добре никак даже. Просто споделям от къде дойде високия разход на моето БРАВО. Иначе преди това да се случи съм го засичал при 90 км/ч от София до Враца по магистрала около 50 км и още толко по Е79 без много резки изпреварвания 7,5 на 100 км.Кара водно кололо
Fiat Bravo SX 1,4 12 V LPG 8,6/100
Коментар
-
spark написа:Около 5.5-6.0л/100 с 90км сам в колата.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Разход Фиат БРАВО 1,4 12V
palmeto написа:Здравей колега, като се има предвид, че точно тази модификация на мотора 1,4 12V е монтирана и на ФИАТ БРАВО или поне аз така си мисля нека ти кажа моя проблем с разхода от какво дойде. Износен до безобразие разпределителен вал. Този така болен проблем на този мотор. Нищо не ти пречи да отвориш една сутрин преди да запалиш колата капачката на главата и да видиш в какво състояние ти е гърбицата точно под дупката за капачката. Светни с фенерче ако няма достатъчно светлина за да видиш добре. Най добре се усеща като пипнеш с пръст и потриеш гърбицата наляво надясно. Ако е гладка добре ако усещаш някакви ръбове не е добре никак даже. Просто споделям от къде дойде високия разход на моето БРАВО. Иначе преди това да се случи съм го засичал при 90 км/ч от София до Враца по магистрала около 50 км и още толко по Е79 без много резки изпреварвания 7,5 на 100 км.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар