моле помогнете ми ,колата ми полудя говорим за фиат пунто мк2 спортинг на празен ход даржи около 700 оборота но не псотояно играят много дросела е изчистен ,играят много ,премигва осветлението на километража ,фаровете премигват цд то ми се ресва ,трепери много самаа кола се ендо работи на 3 цилиндара или по малко а има ток до свещите незнам нещо компиутара ли дросела ли от кво е помогнете каде мога да отида да разбера кво е от пловдив съм
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колата ми полудя моля помогнете и даите съвети
Collapse
X
-
Виж си свещите... Запали колата... махни единия кабел на свещите. ако промени работата на двигатела значи не е от тоя цилиндър, и така на принципа на изключването трее да видиш, дали нямаш някоя заминала свещ... А иначе да не би трабичката за вакума да се е скъсала и от там да идва цялото тресене ?Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
-
най добре без да се луташ като маймуна да ’’’зачистваш’’’цялата кола първо измери колко волта ти е напрежението на алтернатора след това ако не е от там (реле регулатора, четки и др)) се тръгва по веригата но също си провери свещите след това да не е от някоя свещАз си мисля че реле регулатора е заминалПри мен като се скапа реле регулатора почна всииичко да ми премигва когато работи двигателя всичкоКУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар