Здравейте Колата е Фиат Брава и я карам на бензин.До 60 градуса пали и върви без ядове сле това обаче започва едно предърпване и като е в движение се налага да припомпвам педала на газта за да потдържам обороти .Задържа ли педала на примерно 3000 об. сама започва да сваля оборотите и стига почти до гаснене .Смених бензиновата помпа с нова Филтъра също е нов Закачихме я на компютърна диагностика и там не отчита абсолютно никаква грешка .Ако някой се е сблъскал с такъв проблем да пише какво е решението му .БЛАГОДАРЯ Предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем при загрял мотор на Фиат Брава 1.4 12v.
Collapse
X
-
обикновено кабелите преди свещите се проверяват до сега на предишната ми кола съм брал ядове със кабелипаля и като поработи и позагрее кабела почва да прави мизерии и става лошо.А също си прегледай свещите как са че аз полудях цяла седмица бравото ми правеше мизерии като позагрее почва на 3 цилиндъра и направо откачих цяла седмица а то се оказа че има вода при едната свещ и то доста ((вероятно не бях затегнал капачката на казанчето)) и като поработи малко 2 км примерно и водата при свеща завира и прекъсва тока на свещта.Първо си провери кабелите свещите и тогава сменяи други работиКУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
Днес смених кабелите на свещите с нови EYQUEM казаха чеса добри изчистих свещите CHAMPION на около 15 х. километра инаправих пробен обход отначало си вървеше без грижи но като загря пак същата история така че пак приемам съвети къде да търся повредата.Италианките-най доброто м/у цена-качество
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар