Здравеите от няколко дни съм собственик на този фиат и онзи ден ,докато го карах за България колата изведнъж започна да губи обороти ,и да не вдига повече от 2800 об.на 3-4та ги вдига до 3000 но на 5та веднага ги сваля до 2000 и бавно вдига до 2800-, колата стана ужастно тромава за каране и съм се прибрал от Хърватска като не съм карал с повече от 100-120 заради този проблем ,на какво може да се дължи ? нищо по-таблото не свети за проблем .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат пунто 2001 1.2 б Губи обороти ??
Collapse
X
-
На мястото на катализатора монтираш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО резонаторно гърне. А самият катализатор си го запази за всеки случай. Освен това може да не е само от него.Тази кола не е ли с две ламбда сонди? Ако е с две ще ти трябва нов катализатор. Не знам иначе как ще излъжеш компа, че имаш работещ катализатор. Ако обаче си с две, и не ти работи катализатора, одавна трябваше да свети engine check. Така, че ако си с две сонди, не се занимавай с катализатора. Същото може да направи и гърне, издишаща тръба, абе огледай цялата генерация и тогава катализатора.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар