Втулки на стартер.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
стартер или не
Collapse
X
-
Valiosport написа:spark написа:Може и от акумулатор да е, пробвай с такъв от някой приятел.Fiat Brava 1.2,16в
Коментар
-
Като чета, май аз имам същия проблем. Ако спра за малко и после тръгна да паля (както става на бензиностанция), не пали. Почва да се мъчи, все едно няма акумулатор, но акумулатор си има, зареждането е ОК (мерих с мултицет) и изглежда са фтулките... Лесно ли се сменят въпросните фтулки? По-горе видях и версия за хлабава маса, което ми изглежда по-малкото зло, но каква е логиката да има значение при загрял и студен двигател? Има ли надежда да е това?Предварително благодаря!FIAT Brava SX 97' 1.4 12V
Коментар
-
...
Колега преди да направиш каквото и било вземи си провери стартера на място. Проверката е еламентарна и се прави с един по як кабел. Пробвай с кабела на място като подадеш ток от булсата на шалтера към стартера- дефакто затвори веригата и виж тогава какво прави.Може да е шалтер, може да са втулки и т.н.Но при тази проверка ако върти поне ще си сигурен че от клемореда идва проблема. В такъв случай имам- 5 лева :P От там нататък смъкването е за 5 мин. с кафето дето се казва- на 3 болта е.Успех и пиши какво е станалоFiat Brava 1.6 16V 90HP
Fiat Brava 1.2 16V 80HP
Fiat Bravo 1.2 16V 80HP
Коментар
-
Re: ...
dqnkov написа:Колега преди да направиш каквото и било вземи си провери стартера на място. Проверката е еламентарна и се прави с един по як кабел. Пробвай с кабела на място като подадеш ток от булсата на шалтера към стартера- дефакто затвори веригата и виж тогава какво прави.Може да е шалтер, може да са втулки и т.н.Но при тази проверка ако върти поне ще си сигурен че от клемореда идва проблема. В такъв случай имам- 5 лева :P От там нататък смъкването е за 5 мин. с кафето дето се казва- на 3 болта е.Успех и пиши какво е станалоFIAT Brava SX 97' 1.4 12V
Коментар
-
...
ами искам да помогна но от растояние няма как. Ако имаш път към търново ми звънни 0886840076- иван. С каквото мога ще ти помогна.А ако искаш ми звънни и за проверката ще ти обеснявам какво да правиш няма проблеми. ПоздравиFiat Brava 1.6 16V 90HP
Fiat Brava 1.2 16V 80HP
Fiat Bravo 1.2 16V 80HP
Коментар
-
Re: ...
dqnkov написа:ами искам да помогна но от растояние няма как. Ако имаш път към търново ми звънни 0886840076- иван. С каквото мога ще ти помогна.А ако искаш ми звънни и за проверката ще ти обеснявам какво да правиш няма проблеми. ПоздравиFIAT Brava SX 97' 1.4 12V
Коментар
-
Valiosport написа:Rokambol написа:Втулки на стартер.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Подобна тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...115&highlight= . Има няколко интересни предложения. Не съм се занимавал и все още карам с този проблем.Fiat Bravo 80 16V
Коментар
-
kondov написа:Подобна тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...115&highlight= . Има няколко интересни предложения. Не съм се занимавал и все още карам с този проблем.FIAT Brava SX 97' 1.4 12V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар