Пунтото ми задържа обороти ,имах много предложения ,но уви нищо не помага !!!сменях стъпково моторче ,температурен датчик ,но проблема пак си го има !задържа обороти по някога и ги даржи до 5000 ,но го прави когато си поиска !някои за съвет пак ако може !мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обоорти Пунто!!!
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:май грешно си се насочил не е стъпково моторче а TPS-потенциометър поне така мисля то кара моторчето да се мести или недори на някой модели коли е заедно -TPS + стъпков моторpunto1.2
Коментар
-
Re: Пунто
kluchar написа:Това не е ли Пунто МК 2 от 2000 година то е друго А смяна на ECU компютъра е доста скъпо удоволствие поне 300 лв.няма да ти стигнат а и трябва да се смени чипа на ключовете нещио по датчиците е .Направи дианостика при някой който разбира от ФИАТИpunto1.2
Коментар
-
Re: Пунто
kluchar написа:това е нещото където гледа колко си отворил клапата -колко газ подаваш та да каже на стъпковото моторче колко да отвори ако трябва я колега провери и на пердала датчика че май вие имате ако можеш почисти гоpunto1.2
Коментар
-
Здравеите аиде и аз да питам : карам Пунто 55 к.с 1.1, тази сутрин като запалих вдигна над 3-3500 оборота /нали нямам оборотомер/ покарах малко така след което започна да се форсира сама няколко пъти и пак вдига много високи обороти, подавам малко газ , оборотите падат и следва процедурата от начало с форсирането и покачването на обороти. изгасих и след малко запалих -всичко си бе нормално но не знам до кога и каво да очквам за всеки случаи откачих акомулатора за да рестартирам компа вечерта си запали нормално. някои знае ли какъв може да е проблема. прдварително благодаряFiat Punto 1.1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар