колеги имам сериозен проблем с купето,като остане без бензин неще да пали.сипвам му и неще и после пак неще,бензин до двигатела не идва а помпата бръмчи.така и след около половин час или повече без да я закачам си пали без проблеми и все едно нищо не е имало....някой има ли обяснение-благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
неще да пали???
Collapse
X
-
Това ми звучи на нещо като задръстен горивен филтър или помпа или малък дебит на помпата. Нещо по трасето с бензина. Първо измери на помпата дали достигат 12 волта или по-малко. На акумулатор, без да е запален двигателят. Ако имаш слаб дебит на бензиновата помпа при по-високи обороти колата може да не и достига мощност или да не вдига обороти.Друго - утайки или вода в резервоара. През тоя половин час бензиновата помпа работи ли или си изключил от контакт.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Riki888 написа:Това ми звучи на нещо като задръстен горивен филтър или помпа или малък дебит на помпата. Нещо по трасето с бензина. Първо измери на помпата дали достигат 12 волта или по-малко. На акумулатор, без да е запален двигателят. Ако имаш слаб дебит на бензиновата помпа при по-високи обороти колата може да не и достига мощност или да не вдига обороти.Друго - утайки или вода в резервоара. През тоя половин час бензиновата помпа работи ли или си изключил от контакт.Fiat Coupe 2.0 16V ....
Коментар
-
Re: неще да пали???
nikimura123 написа:колеги имам сериозен проблем с купето,като остане без бензин неще да пали.сипвам му и неще и после пак неще,бензин до двигатела не идва а помпата бръмчи.така и след около половин час или повече без да я закачам си пали без проблеми и все едно нищо не е имало....някой има ли обяснение-благодаря предварителноBrava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
roro написа:nikimura123 написа:колеги имам сериозен проблем с купето,като остане без бензин неще да пали.сипвам му и неще и после пак неще,бензин до двигатела не идва а помпата бръмчи.така и след около половин час или повече без да я закачам си пали без проблеми и все едно нищо не е имало....някой има ли обяснение-благодаря предварителноFiat Coupe 2.0 16V ....
Коментар
-
nikimura123 написа:roro написа:nikimura123 написа:колеги имам сериозен проблем с купето,като остане без бензин неще да пали.сипвам му и неще и после пак неще,бензин до двигатела не идва а помпата бръмчи.така и след около половин час или повече без да я закачам си пали без проблеми и все едно нищо не е имало....някой има ли обяснение-благодаря предварителноТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар