приветКолата е бензин и никога не е имала газПроблема е следния зареждам за 50лв около 22литра и минавам около 150км това започна след като ми смениха горивния филтър този разход е градско при разтояния от 5-10км от палене до палене сравнително без много висене по светофариизвън градско всичко е нормално ходих на диагностика преди около месец и ми казаха че всичко е наред не би трябвало да е такъв разхода да я засека на ново но както и да я засичам и както и да карам все тая 50лв 150км смених даже и бензиностанцията но няма промянаако може да ми препоръчате сервиз да я погледнат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Висок раход фиат темпра 1.6 моно
Collapse
X
-
И аз имах мисля същия двигател, но на типо. Пробвай да откачиш акумулатора за половин час. След това запали и я остави да поработи на празен ход 5-10 минути. Покарай освен градското и малко извънградско (или на голям булевард 5-10 км). След това си карай като обикновено и засечи разхода. Това е първото и най-лесно нещо. Чак после търси друг проблем.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
Re: Подобен проблем
vili151279 написа:Здравейте, имам продобен проблем с фиат брава 95г, 1,8.Най-жестокото е,че има зареждания при които разхода ми е над 15/100 градско. Сега последно заредих 50л. и минах около 350км. това ми се струва безумно много за града. От какво може да е това, моля дайте ми съвет.Fiat Brava 1.2,16в
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар