здр колеги фиата започна да прекъсва когато го запаля (студен само като е) като поработи 30 сек се оправа. Фиата се кара на мета ако го запаля на метан няма прекъсване от какво може да е. преди 20 дни смених бензиновата помпа с нова но не мисля 4е е от това проблема сащо така гълта яко бензин като прекасва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат браво 1.4 12 прекъсва студена
Collapse
X
-
Re: Фиат браво 1.4 12 прекъсва студена
viktor88 написа:здр колеги фиата започна да прекъсва когато го запаля (студен само като е) като поработи 30 сек се оправа. Фиата се кара на мета ако го запаля на метан няма прекъсване от какво може да е. преди 20 дни смених бензиновата помпа с нова но не мисля 4е е от това проблема сащо така гълта яко бензин като прекасва
-
Датчика се намира отзад на входящия колектор колега и е датчик за температура на инжекциона Старото ми типо беше 1.4 и като се скапа този датчик и започна така да придърпва ... Смених го и нещата се оправиха (мисля че беше 20 лева) ... Не е лошо да го смениш колега мисля, че не е толкова скъпТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
tipo33 написа:Колега,моето браво е същото-студена прекъсва на бензин,а на газ не.Според мен не е болка за умиране,просто сместа при студен двг е по-богата и малко се дави.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
stanleyhacker написа:tipo33 написа:Колега,моето браво е същото-студена прекъсва на бензин,а на газ не.Според мен не е болка за умиране,просто сместа при студен двг е по-богата и малко се дави.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар