Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв е нормалният разход на Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да разбирам ли, че 9-10/100 в София е нормално за 1,2 8V (не съм го засичал с точност, щото го кара основно бащата, пък и той е професионален шофьор и крака му също е малко тежичък като моя)? Колата не е имала никога газова уредба и не смятам да слагам, просто ми е интересно. Също така, колко литра е резервоара на Пунтото от подписа ми с гореспоменатият мотор и колко му е резервата?
    Alfa 156 SW 1,9 JTD'03
    Fiat Punto 1,2'98

Коментар

12-18 литра ми го показва когато съм на 4 или 5 скорост.При вас показанията какви са

Коментар

Във книжката на колата дават за градско 9.6 на сто резервоара ти е 47лт,а резервата беше от 5-7лт.
        ex. punto elx 1.2i
        Lancia Libra 1.6

Коментар

mironsim написа:
          12-18 литра ми го показва когато съм на 4 или 5 скорост.При вас показанията какви са
          Трип компютъра на Пунто 2 показва км/л, което обърнато наобратно е 8.33-5.5 л/100км
          Brava 1.6 EL, '98
          182A4

Коментар

Johnny Bravo написа:
            Познати са ми се оплаквали от Зверски разход на Пунто 1.1 !!!Говорим за 10-15 градско, карано от жена, хаха! Ама спирачките му задържали и още какво ли не...Да чукна на дърво, аз моето си го крепя много и в София на бензин ми дава 9-10, а на газ 8-9!!!! Няма какво да желая повече от тая кола!Извънградско пада на 6-7 газ! Пу-пу, да не са ми уруки, пу!
            Е ееее на газ по-малко от на бензин е те такова животно няма!Освен ако не ти тече резервоара Сериозно-ако наистина е така,то нещо не е наред с работата на двг. на бензин.По принцип при изправна горивна система разхода на бензин,умножен по 1,2 дава разхода на газ.CHEK ENGINE!
            Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

Темата е малко старичка.. ама и аз да издам какво мога да кажа Имах Фиат Пунто 1997. 1.2 75 кончета , харче6е ми градско между 5 и 7 а извън града 4.7.5.5 . Като извънградското с постоянно каране 80-100 . а в града се понастъпва.Продадох пунтото и Взех Кабрио същия двигател само че вентилиран :П демек 85 коня . а разхода ми е малко по голям 5-6.5 извън градско . 7-8 градко.
              Punto Power ! 2011

Коментар

При моето пунто 1.1 разхода е следния:Извънградско:Твърдо 5/100 ако съм сам.Ако е пълно до горе 5.7-6/100това със средна скорост 100км/1В София:Лятото 8.5/100Зимата 9.5/100Общо взето дава разход точно колкото е по каталог.В отпускарския сезон в София съм постигал и разход 7/100, но тогава София не е същата
                _/''''''''''''''''''''''''\_
                //---------------\\
                [( )== //// ==( )]
                |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

И при моето 1.1 е така извънградско: 5/100 и средна скорост 90-100км. ч. ,градско 7/100 за Варна
                  Fiat Panda Young 0.9, 40hp, 1999year
                  Fiat Punto 1.1 S, 4/5 doors, 55hp, 1997year

Коментар

Working...
                  X